Velkommen til East Coast Linedancers.

Vi håber, at du har fået noget ud af din første time i selskab med en masse dejlige og danseglade linedancere, og har lyst til at forsætte i klubben.

East Coast Linedancers er en klub, der blev stiftet 30. marts 2007, med en fungerende bestyrelse og en masse glade medlemmer.

Formålet med East Coast Linedancers er, at vi alle kan lære at danse linedance, og så kræver det ingen partner.

Vi er en flok glade m/k’er i forskellige aldre, der kan lide at danse, sætter pris på god musik, et godt grin og fællesskabet i klubben.

East Coast Linedaners har danseaften hver mandag aften, med opstart i medio august. Og onsdag formiddag, begge dage i Tingsted Kultur- og Foreningshus, Stationsvej 57, 4800 Nykøbing F

Ved de fleste danseaftener vil der blive udlært en ny dans på hvert hold, og der vil også blive danset ”gamle” danse. På begynderholdet bliver dansene øvet og gennemgået efter behov som instruktøren mener, er passende. Det er samme fremgangsmåde på de andre 2 hold.

Desuden afholder East Coast Linedancers søndagsdans, hvor man kan deltage og andre klubber evt. bliver inviteret med.

Endvidere tager vi også til linedancefester/-arrangementer/-træf i andre klubber, som man kan melde sig til.

Det er altid en stor fornøjelse, at deltage i disse arrangementer, hvor man oplever en masse danseglade og entusiastiske linedancere, og møder andre klubber. Ofte er der workshops med en instruktør fra en anden klub.

Linedance er en blanding af mange dansearter, f.eks. cha cha cha, rumba, vals osv. Hver dans er opbygget i counts(f.eks. 32 taktslag, afhængig af dansens længde) og walls (dvs. 1, 2 eller 4 vægs). Hver dans er opbygget af forskellige trinkombinationer, som gentages i hele dansen.

Der er 83 forskellige grundtrin(disse beskrives på vores hjemmeside). Linedance danses på lines(rækker).

Linedance er sjovt, livsbekræftende, god motion til krop og sjæl, man møder en masse glade mennesker der vil det samme, får et godt grin i ny og næ, disciplin og en masse god musik.

Linedance indeholder også regelsæt.  Der findes linedanceetik, hvordan man begår sig på et dansegulv.

Disse kan også ses på vores hjemmeside. Og klubben forventer, at det overholdes.

Allerførst håber klubben, at du kan lide at danse og synes om den musik der danses til, og kan lide atmosfæren i Klubben.

Men du vil nok også opleve, at du synes det er svært. At du ikke kan forstå trinene, at benene ikke vil som de skal, at du generelt synes at det er svært. Men tab ikke modet – fortsæt – så godt du nu kan lige nu – der kommer en dag hvor du oplever, at du forstår og især husker forskellen på de forskellige trin.

Alle der er startet til linedance, har oplevet det samme som dig, bare spørg os.

Velkommen i East Coast Linedancers

Vi håber at se dig igen næste tirsdag!

Se mere på: www.Eastcoastlinedancers.dk

Seneste kommentarer

23.10 | 03:54

Det gør vi bestemt også.
Det er et mærkeligt liv vi har fået i Verden.
Hvis vi må samles, så kommer vi selvfølgelig som vi plejer.
Haslev LineDance.

Del siden